Kategoriarkiv: Fiske

Allt som har med fiske att göra….

Gone Pikeing – Paprika Lures version !

Så här timmarna före en av årets höjdpunkter så är vänskapen i Team PILF satt på prov. Det tjatas och gnabbas på vår WhatsUp chatt hela tiden.
Vem ska ta hem segern i år på vår höst resa.
Denna resa går till Sveriges största sjö och dess gröna skönheter, vi hoppas på att några fina PB:n kommer att slås och en strid om äran in på målsnöret som faller på söndag klockan 15:00.
Att dom som har varit med under några år (och har några inteckningar i vårat otroligt snygga vandrings pris) tror sig kunna få bära äran under vinter halvåret och kunna titulera sig mästare, det finns det några mycket sugna pikers i en båt som vill sätta käppar i hjulen för.
Det är dags för ett nytt namn på plattan nu.
Frasse, har legat på träningsläger och tränat tålamod och pannbens fiske hela sommaren i en av traktens mest givande sjöar för just detta ändamål och kommer laddad upptilltänderna inför denna uppgift att få sitt namn på en liten mässingbit att sätt på plattan.
Claes, har lika framgångsrikt trollat sönder denna sjö och kommer att var livsfarlig på djupkanterna. Denna mannen är våran joker i jakt på trofén.
Frank, har mest jagat gäddhäng i barerna i Trollhättan med omnejd den senaste tiden och tror att han kan leva på gamla meriter, synd för han har några giftiga nymålade saker i sin beteshink som inte går av för hackor.
Magnus, har fått lite mer rutin med sin nya super gäddfiske båt och alla tekniska prylar som finns på den och kommer förmodligen att vara den som är största hotet om en ny inteckning. Men även han kommer att få slita sitt hår för att hänga med segraren i årets upplaga.
Andreas, har lättat på lädret igen och har nog knappast fått bort prislappar från alla nya grejorna som han tror ska hjälpa honom till segern. Ja den gubben och alla hans kontakter om tips o trix hur man tar ett nytt monster skulle ruinera en vanlig arbetare på nolltid.
Patric, har smitt planer i sin verkstad och fått ihop lite nya färg kombinationer och nya lösningar som han tror ska kunna locka något extra stort att sluka hans beten. Med senaste segern i färskt minna av Love Boat Challange, så tror han att han kommer att sopa banan med resten av Teamet.

Men trots alla hårda ord, så kommer det som vanligt att bli ett otroligt roligt fiske äventyr som det brukar bli med dessa gubbar. Ja och om det blir något nytt namn på vår trofé’ det återstår att se. Fortsättning följer…..

Skit fiske på er alla.

Krönika från Norra Vättern

Årets vårresa gick till norra Vättern närmare bestämt vattnen utanför Olshammar som enligt ryktet bland gäddfiskare skall kunna levererar feta madamer under vårfisket.

Resan till vättern bestämdes tidigt då vättern för det mesta varit med i diskussionen om lämpligt resmål och nu så skulle det bli av och efter ett tips så bokades storstugan hos MJ Fiske och det var något vi inte behövde ångra.

Stugan hade allt man kunde önska förutom att läget nere vid bryggorna var toppen så var själva stugan kanon med åtta bäddar med bra sängar och Magnus som vi hyrde utav var lättsam och trevlig att ha att göra med.

Inför denna resa så hade tjötet innan varit ganska ljummet men det tog fart dagarna innan när vi hade haft vårt sista planeringsmöte och inte blev det mindre av att det gick rykten om en 18 kilos gädda tagits i vattnen där våra båtar låg vilket vi senare fick konfirmerat på Fish-ecos sida på FB.

Vi var inte ensamma på fiske campen utan det fanns fler pikers som hade samma plan som vi och gäddor hade det fångats men inte många men de man lyckats få upp hade varit i storleken 9 till 11kg vilket trots allt lät förhoppningsfullt.

Det var fem stycken spända gäddfiskare som gick och lade sig den torsdagskvällen efter att ha fixat med allt praktiskt med båtar, fiskekort och tjötat lite med Magnus en utav ägarna till campen.

Det var tre båtar som lämnade bryggorna samtidigt från bryggorna vid Aspa bruk strax efter sju på fredagsmorgonen med kurs ut mot det stora vattnet och de stora gäddorna men efter ett par timmar så besannades Patriks som vi andra tyckte negativa föraning om fisket det var inte bara trögt det skulle visa sig vara jä%¤#gt trögt…

Efter en trevlig lunch med lite gött tjöt och lite go mat i magen så klev vi ner i våra fiskemaskiner och åkte ut till de ställen som vi trodde skulle ge oss vinnarfisken.

Första fiskedagens största och enda fisk var en gädda på 3.7 kg som jag fick på en Asskicker i favoritfärgen firetiger och det här skulle länge alltför länge vara resan största gädda.

Jag och brorsan vi gjorde som de andra och testade precis allt, trolling, trolling och när det inte fungerade så körde vi trolling och vårt varierade fiske skulle på lördagen ge resultat i en tjock madam på 7.6kg som högg på en Alien eel skrikigt ambulance färgad.

Detta trodde jag själv skulle kunna vara en vinnarfisk om inte annat så var det en anständig PILF så den inteckningen skulle inte göra bort sig bland dom andra men ropa hej det kunde jag inte göra vis av historiken att jag är den ständiga tvåan och det har jag lyckats med två gånger med gäddor på över 8kg tom och känslan jag har när jag skriver detta är att jag blivit två på ALLA resor (och jag är inte bitter ;).

Lördag dagkväll och bara en gädda har fångats under dagen så skulle vi ändå in och göra Askersund och det var snart gjort då pizzeriorna stod på rad för att stänga igen precis framför näsan på oss redan klockan nio på kvällen! Vi hittade en som hade öppet till klockan tio så på en halvtimme så fick vi beställt pizza och något att dricka och kolla in det sista på fotbollsmatchen mellan Real Madrid och Malaga och så självklart prata om det minsta sagt dåliga fisket…

Som ni redan förstått så har antalet spöböj pga av gädda inte rosat resan och på söndagen resans sista dag så var det nog inte många som trodde att det skulle bli annorlunda än de föregående dagarna.

Jag själv så trodde allt innan att fisket skulle vara trögt men hade ändå räknat med två gäddor per fiskare och dag…

Sista dagen och vi visste redan då att båt Paprika och Fransson skulle avvika redan vid lunch och det skulle bara vara båt Norrman och MBs av CWC teamet pimpade Marcraft kvar på vättern och göra upp om The Precious.

Vi hade bestämt oss för att åka norrut både för att vi fått en gädda där och aktiviteten på lodet har varit högre vid de norra delarna av Duvfjärden så strategin var klar där det finns betesfisk där finns det gädda trodde vi.

Båt Paprika och Fransson stannade kvar i de södra delarna av vårt fiskekortsområde som täckte in båda dom fiskevårdsområden som det gick att lösa fiskekort på och om det var detta som gjorde att de fick lämna tävlingen utan att ha fått en enda gädda det tror inte jag då det bara var MB som fångade något denna sista dag.

MB åkte med oss till de norra delarna av Duvfjärden men tog snart sikte på de t fria vattnet ute på stor Vättern då snacket bland gäddfiskarna på Campen gjorde gällande att där finns det gädda och den hugger men den är utlekt men vad gör det sa vi och tog följe.

Det dröjde inte länge förrän MB hörde av sig och sa att han hade en tjockis i håven som bara väntade på att vägas. Jag såg nu mina möjligheter att ta en inteckning i vårt vandringspris försvinna då historien brukar upprepas och jag brukar sluta som den ständiga tvåan ofta efter just MB som man aldrig kan räkna bort.

Vi låg och trollade inte långt ifrån MB och hans nya fiskemaskin som vi gled upp jämsides med precis när gäddan lyftes upp ur håven och mycket riktigt den så farligt fet ut.

När gäddan vägts och vikten på vågsäcken dragits bort så kunde vi alla konstatera att min gädda fortfarande var i ledning då vikten på MBs gris stannade på 7kg jämnt.

Jag måste självklart vara nöjd med resan då jag tog min andra inteckning i vandringspriset och det är delvis syftet med resan att kora en vinnare. Tyvärr för egen del så verkar som om resor med dåligt fiske är min enda chans att vinna då den enda resan som vi fångat mindre fisk än denna var resan till Ränken där vi fick endast en gädda som jag fångade på en trollad död sill i en sjö som verkligen led av det komafisket som kan bli konsekvensen av en gäddlek.

Bortsett det riktigt dåliga fisket så var allt annat riktigt bra och vattnen utanför Aspa bruk var fantastiskt fina och arrangemangen med stugor och bryggor det bästa som vi varit med om hittills.

Jag kan mycket väl tänka mig att återvända hit och fisket kan omöjligt bli sämre än det vara denna gång så varför inte ge Norra Vättern en chans att revanschera sig.

Detta är vår andra resa på raken som inte har varit speciellt lyckad och den får vi låta sjunka in en vecka eller två men sen så är det dags att börja snacka Höstresan 2015 😉

 

Frank Norrman

Team PILF goes VÄTTERN !!

Idag gnuggas det på i vår näst största sjö, Vättern !
5 av 6 medlemmar tuggar på efter de riktigt stora damerna…. Väderleksrapporterna säger hagel och lite smått olika förhållanden 🙂

Igår vid 15:30 rullade ekipagen uppöver, 3 båtar och 5 personer. 2 genomarbetade båtar i form av Frasse/Paprika & brotherhood of Norrman. Magnus är för denna resa själv ute i sin båt då skrivande herre sitter på hemmaplan och siktar vidare på höstresan istället.

Magnus har för resan ny båt, en Marcraft 496 Lake hunter.
Marcraft-496-Lake-Hunter-Alu-Boot_thumbnail_231019_7_800_1413368523

Lite vyer från stugan 🙂
frank stuga

Ännu är det trögt på rapporteringen, men några nafs och lunch är vad de hunnit med ännu. Jag återkommer med rapporter där ifrån så fort det kommer några.
Nu väntar vi med spänning på rapporter från eftermiddagsfisket !

Skitfiske !!

Resultatet och annat skoj från gäddträffen !

Hej hopp vad tiden går, helt otroligt att det nästan är 1 vecka sedan Stekarns Stölpe var. En fantastiskt rolig dag på sjön med lika fantastiskt underbara likasinnade gäddfiskare.

Jag skall börja med att skriva ut resultat listan, sen skall jag försöka skriva lite om dagen.
2st priser hade vi, längsta gäddan och den sammanlagda längden av de 5 längsta per båt.

Längsta fiske var 104cm och fångades av Petter Garvars (Team Peanuts)
1. Team Peanuts (Uddevalla)
464cm – 11 fiskar

2. Team Helan & Halvan (Göteborg)
301cm – 4 fiskar

3. Team Gurka (Uddevalla)
296cm – 4 fiskar

4. Dreamteam Öresjö (Trollhättan)
255cm – 3 fiskar

5. Team BallerinaPikers (Trollhättan/Helsingborg)
231cm – 3 fiskar

6. Team 72 (Borås/London)
196cm – 2 fiskar

7. Team Le Chéf (Trollhättan/Vänersborg)
136cm – 2 fiskar

Det började med en idé och avslutades med något riktigt skoj som kommer att göras om !
Vi rullande in på rampen runt 06:00 och 1 båt var redan på plats. Team Helan & Halvan var uppe i ottan 🙂 Båtar rullade in och packades fulla med prylar. I lemmeltåg drog vi ut mot vår ”hemliga ö”. 2 båtar anslöt från annat håll och vi samlades upp för ett ”kaptensmöte” där alla skulle medverka.
Lite kort om området, kartor och måttbrädor delades ut.
Alla var riktigt sugna på att ge sig ut så vi var inte långvariga på ön. Det började med en gång, vi hann inte ut innan första fisken var rapporterad och direkt efter kom nästa osv…. Fram tills lunch var det riktigt bra fiske för många, alla hade fått fisk om än bara 1 🙂 Lunchen intogs på ön igen och lagades live i en murricka. Det verkade vara uppskattat då vi hade köpt lite extra mat och det var inte kvar en smula när vi var klara 🙂
Eftermiddagen började med en utmaning, vinden hade gått emot allt vad meterologerna sagt och drog i gång i nordanvind. Lite skumpigt var det en stund men sen mojnade det ganska bra och det blev en riktigt go eftermiddag. Rapporteringen i tävlingsmomentet rapporterades ”live” alltså direkt när fisk fångades i en gemensam WhatsApp grupp, så alla visste när de andra fick fisk. Efter lunch gick det över till individuella grupper per båt och allt blev lite mer spännande. 18:00 var det avslut och 18:15 var det samling på ön för prisutdelning och lite snack…

Vi gratulerar Team Peanuts representerade av Henke Martinsson & Petter Garvars till ett riktigt bra fiske och som vinnare av Stekarns Stölpe 2015 !

Skitfiske där ute…..

/Team PILF

 

Sist men INTE uträknade – Team 72

Här kommer det internationella teamet, London/Borås/Göteborg. Den blandningen kan inte bli mer än fullkomligt livsfarliga….
Läs och njut, för snart är det dags för DEN STORA DAGEN !!!!

1.
Det är om jag inte missat det hela väldigt spridda skurar på er geografiskt, är det även spridda skurar när det gäller fiskesuget? Hur är suget efter gäddfisket egentligen?
Suget är obeskrivligt stort skulle tro att vi lider mer än en heroinister som tänder av…

2.
Ni är alla riktiga friluvsmänniskor och fiskenördar. Hur har ni hamnat i detta intresse eller livsengagemang ?
Jag och Henrik fiskade ihop redan på lågstadiet men efter 1988 hördes vi inte mycket fram till 2011 eller 12 tror jag då vi kom på att vi åter igen tagit upp fisket. Med mer pengar på fickan o inga föräldrar som hindrade kunde man gå all in. Träffade Mattias genom en betesbyggare och vi trivs bra att fiska ihop, de få dagar vi gör det. Vi är mer av ett dreamteam/allstarteam än några som fiskar varje helg.

3.
Berätta hur ni i Team 72 planerar en fiskedag gemensamt, vad börjar ni med o.s.v…….
Vi kollar väderrapporter o sjökort. Bestämmer strategier o planer för dagen. Mat är viktigt, sedan fiskar vi o munhuggs resten av dagen.

4.
Vilket bete kommer i framtiden ge er ert nya PB och varför ?
Svårt men något gummibete eller ett hybridbete tror vi.

5.
Vår magkänsla säger att ni kommer vara TOTALT livfarliga i tävlingsmomentet på träffen. Är det så (motivering krävs) ?
Ja det stämmer. Vi är vinnarskalle drabbade av svår tävlingsdjävul. Sällsynt dåliga förlorare men ännu sämre vinnare. Vi besitter olika superhjälteegenskaper i laget vilket gör att vi fiskar bra trots att vi inte vet vart eller hur ännu.

Pär Hyss (London)
pär hyss

Mattias Rörvall (Göteborg)
mattias rörvall

Henrik Snygg (Borås)
henrik snygg

Superrutinerade newbisarna – Team Helan & Halvan

Då börjar vi närma oss, den 11:e är nära nu. Bara en långhelg som skall avklaras och där med lite fiske kanske ? 🙂
Team Helan & Halvan kommer här, när det gäller tävlingen så är dessa herrar livsfarliga TRO MIG !!

1.
Team Helan & Halvan, vad är det för namn ? kan vi få en förklaring tack 🙂
Vårt team heter helan & halvan och skapades nyligen men Daniel har alltid tyckt att jag är en tjockis och jag har kallat honom liten och klen 🙂

2.
Ni är ett Göteborgs gäng som kommer, hur i hela friden hamnade ni med i Stekarns Stölpe ? Utveckla gärna svaret lite 🙂
Jag blev inbjuden till stekarns stölpe om jag inte minns fel 😉

3.
Ni är 2 fesketokar som har lite prylar om jag gissar rätt. Ge oss era favorit drag i dessa kategorier och varför just dessa är favvisar :
Trolling, Spinn, Jerk
Trollar väldigt sällan men när jag gör det så blir det oftast westins jätte, flytande blå, den går på bra djup och har fin gång. Spinn har jag som favorit, blue fox buzzer, det är grymt effektivt och ruskigt kul när gäddorna bryter ytan i en stor kaskad och adrenalinet pumpar när man ser plogen följer och sen klipper till. Jerkbetet som är min favo är buster jerk shallow skitmörten, den fångar mycket fisk och har fint häng i vattnet vid paus, och det är då dom klipper till.

4.
Om ni fick välja fritt en plats i världen att åka och fiska på, vart åker ni då och vad kommer ni fånga där ?
Plats i världen ??? Jag vet inte var men arten finns lite överallt och det är att ta stor tonfisk på fluga.

5.
Om ni fick välja på pannbensfiske och chansen på EN stor fisk, men bara chansen… eller en huggsexa ut över det vanliga och toppfiskar kring 5-7kg. Vad hade ni valt då och varför ?
Jag hade valt att få chansen att få en riktigt stor tonfisk, tänk en rusning på 200 m i ett svep och en gubbe står bredvid med en hink vatten och kyler ner både dig och rullen.

Morgan Lindblom
morgan lindblom

Team BallerinaPikers – Kan de fiska gädda ??

Dessa grabbar drog i höstas till med en 7:e plats i Gädd-SM. Nu skall vi få tampas med dem på Stekarns Stölpe….. Läs och njut av deras kaos, eller skall man säga ordnade pannben ? Underbara gubbar 🙂

1.
Team BallerinaPikers, förklara detta teamnamn grundligt.
Haha, Andreas det är ju du som har kommit på ballerina?…så jag döpte lagnamnet efter kaptenens smeknamn….
Mr singoalla!! (Han har helt fel i detta svaret, det finns videobevis på att det inte är jag som är boven till deras namn!)

2.
Några av er om inte alla var med i SM och tog en 7:e plats 2014. Summera SM för oss.
Vi är precis samma lag som i SM. Vi bestämde oss efter tävlingen i Anten(pikechallenge) att vi ville tävla igen. Så vi ställde in siktet på SM – kvalet i mjörn, Eftersom även finalen skulle gå av stapeln där så tänkte vi att det blir perfekt. Vi hade nästan aldrig fiskat i Mjörn och kände till den mycket lite, så därför tog vi kvalet som en rolig grej bara och lärde oss känna sjön. Av röster man hört tidigare, så sägs det att Mjörn skulle vara en trög sjö (Det bekräftades även av min mamma.. som har 0 erfarenhet av fiske). När vi klarat av kvalet med NÖD och näppe, så kände vi att. Om man kan placera sig bra någonstans så är det i Mjörn. 5 godkända fiskar skulle kunna ge oss en hyffsad placering. Finalen gick igång och vi hittade ett ställe som höll fisk, vi var där hela dagen och visste med oss sen tidigare att i Mjön får man LETA om man ska så hitta en 30 cm snipa. 5 godkända fiskar bärgades efter halva dagen och 7 placeringen var spikad. Endast 40 team av 100 fick fisk. och 60 team nollade…Mjörn kan knäcka många hårda pannben!

3.
För ett oslipat öga så ser man ett smått kaos surra förbi när ni anländer till vattnet, är det så eller är det en täckmantel ?
Det kanske kan ses som ett smått kaos.. men som de gamla lärde har lärt oss.. du behöver inte ha ordning i betesboxen om du har ordning bakom pannbenet!

4.
Beskriv ett av ert roligaste tillfällen i båten, fördjupa er gärna.
Vid trollingpass kl 4 på morgonen, Johan får bottennapp, spöhållaren går av och hoppar efter utan att tänka,, smått panik men jäklar vad roligt det var.

5.
Vad tror du man kan förvänta sig av fisket den 11:e ?
Hoppas på ett riktigt härligt vårfiske där gäddan finns tillgänglig på 3 metarn och så långt ifrån alla trollare som möjligt!! Fisket kommer bli väldigt intressant och jag tror att det är den perfekta årstiden för att blanda alla stilar.. spinn, troll..osv. DET SKA BLI SKÖJJ!! 😉

Jimmi Johansson
20130509_7,54kg(GÄDDFJÖS)

Johan Fransson (Mr Ballerina)
IMG_2250

Axel
axel piker

Team PILF – Le Chéf & Tävlingsledningen

Här kommer några väl valda ord från ett av Team PILF båtarna som kommer medverka.

Det börjar att närma sig nu, hur sugen är man inte på att få träffa alla 🙂 Först skall vi klara av en mässa och några fiskepass så vi får värmt upp lite. För det finns ju de som redan värmt upp med dubbelpass varje helg typ (host host) !!!!

Mer intervjuer kommer, var så säkra ! inom kort kommer intervjun med förra årets SM 7:or från Mjörn 😉

1.
Tävlingsledningen och Le Chéf kommer försöka dra upp lite gröna feskar också, kommer ni att lyckas ?
Japp, det räcker med 5 st (Tot 5,25 cm :-), sedan blir det filmning, fotografering och matförberedelser.
Allt för att ni andra ska ha en goer daaa……

2.
Vart i hela världen fick ni idén till detta evenemang ifrån ? och kom nu inte å säg att ni inte vet….
Vi satt väll o tjötade i telefon som vanligt och kom in på förra årets fiske träff som vi hade i Öresjö.
Den var väldigt trevlig och vi tänkte att vi skulle vilja göra något liknande, men med lite mer action TÄVLING.
Men tävlings momentet skulle komma i andra hand, att träffas och ha kul tillsammans träffa nya bekantskaper, Deeeeee var och blir högsta prio.

3.
En kväll hemma i förrådet, hur går tankarna då på er ?
Mnjaaa,,, de e nog lite olika, beroende på om man är i Kråkestan (Strömslund) eller på Onsjö i VBG.

Kråkestan, där flyttas det beten från hink till avbytarbänk, från tavlor med nya beten direkt ner i hinken och sedan så göms det nog ett och annat bete bakom kulisserna också, så att inte övriga fiske vänner får chansen till att prova nyheter före Mr:G 🙂

På Onsjö, där slipas det och smygs med egen betes tillverkning och om målning av gamla trotjänare, som man hoppas på att man ska hitta den optimala färgen för nästa fisketur så att man kan bräcka det där rekordet som man har i Team Pilf på 15,74 kg.

4.
Om ni tittar på vårt område, har vi bra förutsättningar för att bedriva gäddfiske här ?
Ja, absolut.

Runtomkring oss finns det gott om små sjöar där det finns mycket vitfisk och som vi tror och vet håller mycket stor gädda.

Sedan har vi ju den stora sjön runt husknuten också, där finns ju möjligheten till alla sorters jakt på dom riktigt stora gröna monstren som man har hört talas om, från en och annan lax stekare. Trolling, vertikal och spinn på grundtoppar och även pelagiskt, spinn/jerk fiske i dom stora vassarna det finns oändligt med möjligheter det gäller bara att ta sig tiden och prova 🙂

5.
Om 5 år, vart står livet då om vi pratar fiske ?
Det är nog också lite olika beroende på vem man frågar.

I Kråkestan skjuts det nog på en ny barnvagn och frustrationen över att inte få komma ut på sjön med sina fiske kompisar avspeglas på en lätt övervikt och en frisyr som liknar dagens fiskekollega.

På Onsjö är det nog en ny hund inhandlat till en förstående fru (så hon har lite sällskap) och husvagnen uppställd på någon charmig camping i närheten av en bra fiskesjö. Och givetsvis så är det gamla Team PILF rekordet krossat med några kilo (av tidigare rekord håller naturligtsvis :-)).

 

PP Lures / Patric Johansson
action-Paprika-trolling

www.pikehunt.se / Andreas Olofsson
20120708-092740.jpg

 

Första teamet – Dreamteam Öresjö

Första teamet ut som kommer medverka på Stekarns Stölpe (Piker träff) är Dreamteam Öresjö. Vi kommer här på sidan att intervjua teamen som skall medverka för att alla skall få krypa lite mera in under skinnet innan vi träffas fram i vår 🙂

P.S
Stekarna Stölpe är ett träff/tävling som vi anordnar själva genom att bjuda in deltagare för att inte ta oss vatten över huvudet och sondera marknaden inför något mera seriöst framöver.

1.
Tjena grabbarna i Öresjö Dreamteam. Ni kommer medverka i Stekarns Stölpe, vad har ni för förväntningar på det träffen/tävlingen ?
Vi förväntar oss en riktigt trevlig dag tillsammans med likasinnade. Och förhoppningar finns att se en och annan gädda

2.
Ni har länge skapat filmer och delat mer er av ute i etern, vad fick er att börja just med film ?
Det började med att vi gjorde en kortare film om en 3 – dagars satsning på Öresjö. Brände ut den på skiva och visade familjen. Vi fick mersmak av         filmandet och fortsatte filma kommande turer tills vi hade en massa material vi inte visste hur vi skulle använda. Fredrik kläckte idéen att vi kunde dela upp det i kortare avsnitt och sen var det igång.

3.
Vart och hur kom teamnamnet till ?
På telefon när vi bestämt oss att prova lägga upp några avsnitt på Youtube. Vi behövde ett kanalnamn och dreamteam ploppade upp rätt fort då vi ofta tjöta om att vi va ett dreamteam.

4.
Ni i dreamteam ingår i grossisten Wigglers testteam, hur har det påverkat ert fiske och även inställningen till fisket ?
Inställningen är den samma. Fisket bedrivs på samma sätt men med större chans att utvecklas då vi får tillgång till att testa spännande utrustning.

5.
Kan ni inte beskriva ert roligaste tillfälle ute på sjön kort kort….
Oj! Vi har haft många fina och roliga stunder på vattnet ihop. Men högt på listan ligger våran fisketur som gav oss båda PB. Åskan hängde i luften hela dagen och tvingade oss i land flera ggr men tillslut kom 2 fina fiskar upp och dagen slutade i lycka.

Joakim Karvonen
joakim karvonen

Fredrik Nicklasson
fredrik niklasson

 

Varmt välkomna till Stekarns Stölpe !!