Upplägg för vinterförvaring

Så börjar då uppbyggnaden och förväntningsförrådet att byggas upp/på igen.
Trots alla ”torra” rutter jag fick mig det sista så har jag svårt att inte vara nöjd med säsongen som varit. Har fått ett par helhelger med underbart fiske och även grymma heldagar varvat med katastrofvarianter. Så återstår det att bygga upp och få fylla fiskebegäret till max. Skall försöka bli med ett spö till under vinter och förmodligen lite flugor och wobblers. Spöt skall huvudsakligen vara till trolling i form av spö 2 som jag idag väljer bort pga 11′ och stockkänsla. Dessutom skall jag se till att fisket från förarplats blir möjlig med 2 spön, vilket den inte är idag.
Kanalen skall även den få sig ett par ordentliga omgångar flugfiske till våren, har stora förhoppningar till detta då de står grunt och är på lekhumör. Gäddflugfisket efter gädda är något speciellt, prova gärna ni som flugfiskar men inte provat just det. Fantastiskt kul….

St Croix, där har ni grejerna som gäller…. 🙂

Ja då var sista turen gjord

vilket känns lite snopet då man körde tomt i Tösse. En heldag i Tösseskärgård med diverse olika upplevelser 🙂 Allt från sjösjuka till utedass och sen ingen fisk på det. ”gösdräparen” drog till med en 5,3kg som var helt ok och som vi sa efter, på nått sätt räddar den våran heldag i Tösse. Otroligt fin skärgård och helt underbara fiskemöjligheter bjöds det på, väldigt mycket fiskare ute dock helt kass lycka för oss i alla fall. En båt till hade vi kontakt med under dagen och de körde om möjligt ännu torrare än oss…..

Ja det var inte sista gången jag fiskade där för allt var väligt fint och smidigt med båtramper m.m….. måste dock få till det där med fisken också !!

gösdräparen med enda firren !!

Tösse here we come !

Nu på söndag skall det fiskas, och det känns som detta kommer bli den sista vändan för i år. Lite tråkigt men att fylla upp förväntningarna under vintern är ett måste så det är bara att bita i det sura äpplet och köra. DOCK skall det fiskas en heldag på söndag med Magnus ”gösdräparen” Berglund i Tösse skärgård. Nya domäner för mig så det skall bli väldigt intressant 🙂

Bara att ladda trycket ordentligt och hoppas höstgäddorna står på kö att hugga !

Som någon hade sagt : PPPEEEEEEELLLAAGGGGGG MMMMMMMEEEEEEEEEEEE !