Dagen då allt gick fel

Vinter tid !! Hur svårt kan det vara att räkna/tänka rätt !? 2 personer slog sina kloka ihop men vad hjälpte det. Vi skulle vara där på rampen när det ljusnar. Vi träffades 6 mil från rampen när det var ljust…………. Alltså hur trög är man 🙂 Jaja vi hade riktigt roligt och en grymt trevlig stund.

Fisket då ?
Katastrof, vi körde tom på sista trippen för i år ! Men bättre höstväder kan man inte önska sig, helt bleke och strålande sol, till en början var det dimma som sakta steg från sjön. 8 minus ett par timmar som sedan blev runt nollan, overallen funkade även i detta väder kanon.

Svårt att inte gilla detta, åven om fisket var kass…….

Nu skall det fixat till så båten har ett bra ställe plus att man kan börja finslipa utrustning till vårfisket. Har ju några månader på mig att gå över och fixa till allt. Mer kommer om detta framöver….

httpv://youtu.be/bfecHLhiV8I

 

Skitfiske !

4 reaktioner på ”Dagen då allt gick fel”

  1. Hej Stefan,

    Ja det kan man fråga sig ! för mig handlar det om båten och försäkringar. Familjelivet behöver även sin del av året vilket jag nu får prioritera. Vi laddar för våren med att veva igång webshopen och planerar våreresan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *