Westin, Rügen, Edge m.m….

Eftersom jag redan skrivit att jag håller på att bygga upp en arsenal med Old School Westin så skall jag bara skriva att 3 nya ligger på bänken och väntar på vårfisket 🙂 Senaste nyförvärvet är helt ofiskad och ser otroligt het ut 🙂

Har även pratat med ett par personer av de 22 som i helg/vecka 49 var i Rügen och fiskade som blev en dunder succe. Kommer inte ens ihåg alla över 10 de berättade om men det var många, mer än jag kan räkna på mina händer. Strax över 15 var topp och det var riktigt grymt fiske. Några av de som var iväg var Trumman, Svartzonker, Kinetic m.m… Sicket gäng, sicken resa och vilka minnen 🙂

Jag har skrivit det tidigare och Team PILF´s resor är fruktansvärt roliga. Jag tror det bestämdaste att vi kommer hamna i Rügen nästa säsongen ! Eller rätta sagt vi MÅSTE……….

Senaste läget i mitt spököparfunderingsträsk är :

Vad tror ni om det ? Är ju mer än nöjd med Edge sedan tidigare…….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *