Fiska dagen efter en mässa

Kan det bli bättre ?
Frågan är hur mycket man kommer sova på natten där i mellan ?
Påsarna fulla med prylar efter en mässa och det vankas fiske…. jaja det är väl angenäma problem i sammanhanget förmodar jag ! 🙂

Fredag kommer spenderas på mässan från att portarna slås upp tills det rinner fiskeprylar ur öronen på oss 🙂
StampeLures kommer få sig en ordentlig genomgång av sina prylar, Svartzonker lika så (Svartzonkers prylar kommer snart komma i sortimentet på www.pikehunt.se) plus att en Fox Rage håv skall inhandlas om den inte mot förmodan skulle kännas för stor. Är ju van vid Savage Gears ihop fällbara sak, dock väger inte smidigheten upp mot kvalitén som är mer än viktig. Har även de sista veckorna fått upp ögonen ordentligt för Mangeboys prylar som verkar vara lite av min smak personligen…. har ju provfiskat Azkikr med blandat resultat. Det resultatet kan dock vara orättvist då jag inte gett den rätt förutsättningar då den väger för mycket för min tidigare utrustning som numera är uppgraderad 🙂 (LF/RST-Shadow).

Ja det kan bli intressant detta, man vet aldrig vad som ligger i påsen efter en mässa !

Skall även dra ett par hundra varv om jag känner mig själv rätt runt båtarna som står uppställda. Är en hel del saker som man säkert kan använda sig av i framtida funderingar och framför allt uppgraderingar av min egen båt.

Så nu skall man snart trycka ner sig i soffan och kika sport, CL är ju ett roligt nöje i väntan på MÄSSAN 🙂

Skitfiske på er !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *