Helt annan syn på vattnet

Under dagarna 2 har jag och MB suttit på ekolodskurs. Bosse Hall har instruerat och inspirerat till att få ett par riktigt ögon under vattnet. Ganska enkelt sammanfattat kan man säga att gammelmormors äldsta glassögon som man hittar på en vind längst ner i lådan är rena rama Maui Jim/Leech/RayBan what ever….. shit undrar hur många som sitter där ute och ”tror” de ser ungefär som botten ser ut ?? Av 10 kontrollfrågor hur mitt lod är inställt idag hade jag 1 rätt med och det var RENT OCH SKÄR TUR.

På söndag smäller det, Vänern skall uppsökas och fiskas av under en hel dag. Vi kommer bli ett härligt gäng som drar, med lite tur 4 båtar men just nu är vi 3 båtar med full bemanning.

Skitfiske på er !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *