Butiken

Under 4 veckor och helger har snickeriet varit i full gång med att få till butiken som skall finnas tillgänglig för Gäddfiskespecialisten och www.pikehunt.se. Webshoppen har ju varit öppen ett tag och det rullar på där till min stora glädje. Det som är roligt är att den sprider sig själv och där igenom dyker det upp ordrar. I min närmaste krets har det snackats om den men annars så är den i stort sett självpromotad.
Under vinter kommer det hända saker i shoppen så väl fysiskt som elektroniskt. Nya riktigt spännande och heta saker kommer dyka upp, dessutom kommer en betestillverkare som ALDRIG förut funnits i butik att dyka upp.

Fiskats har det gjorts också, dock inte av mig utan av team kompisarna. De har kört något pass med 6-7 grader i vattnet fortfarande…. En ny fiskekompis som jag fick träffat via ett begagnatköp i form av spöhållare har också legat i vad det gäller fiske. Dock har inget stort kommit upp ännu, men många är pikesen.

Nu hoppas jag bara att det är kort tid tills det är min tur att få fiska på öppet vatten innan båten åker in i vinteridet.

Skitfiske på er där ute och akta isarna, de är luriga !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *