Nästa man till rakning !

Team PILF´s 6:e medlem är på ingång. Pike Twerker har han kallat sig själv, fråga mig inte varför OCH jag vill inte veta heller !!
Så här ser han ut 🙂

Något bekymrad kankse, vart tog mitt PB vägen ??
IMG_2250

Mr i fråga är en inbiten piker, han fiskar från och till HYSTERISKT !! Han har många järn i elden men vad gör det om hundra år ?
Erik Johan Fransson är den första riktigt inbitna jerkfiskaren som är med i Team PILF än så länge. Frasse, som han även kallas jerkar och spinnfiskar mestadels av sin fisketid. På senare tid har han även börjat trollingfiska, kanske kan ha något med Team PILF att göra !!?? Han uppdaterade sig båtpark i höstas och har nu en rikigt fin racer i form av en Askelladen 450 med dubbelpulpet och stor för att hiva jerks ifrån 🙂 Den gamla ”JAWS” är inte att förakta, en riktigt gäddracer i alla former och utryck. En sådan båt kan man inte förakta, speciellt med sin snygga motivlackering i form av sprayad sida….. hahaha !

Här har ni Frasses PB, detta är helt utan tvekan….. för tyngre åbäke har jag nog aldrig bärjat ur vattnet 🙂 2 personer åror och annat bråte var inblandat, men den nya fina wobbler fick vi loss ! 🙂 245 x 40 x 18 passar Ferrari eller annat dyligt
IMG_2249

I år hoppas vi på att det blir en grön mera livlig sak med liknande vikt som ovanför blir fångsten, då vet jag en som blir glad 🙂
IMG_2257

Vi har gjort som med Paprika, ställt honom mot vägen med 13 snabba frågor. Läs och njut !!

 1. Hur gammal är du om fem år ?
  34
 2. Vilken är den senaste filmen du sett ?
  Såg på en dvärg i 3 timmar (hobbit)
 3. Föredrar du att ringa eller skicka sms när du fått nytt PB ?
  Smsar alltid, efter jag har ringt mamma
 4. Vilket är ditt favoritbete ?
  Big bandit
 5. Hur många kuddar har du i sängen ?
  2
 6. Vilka städer har du bott i ?
  Grästorp är den enda ”staden”
 7. Vilken är din favoritefterrätt ?
  Cheesecake
 8. Vem är den roligaste människan du känner ?
  Peter Fransson
 9. Kan du byta olja på båten ?
  Självklart!!!
 10. Hur imponerar man på dig ?
  När man lurar en stor jävel på spinnfiske! 
 11. Vilket är ditt drömjobb ?
  Pro Bass Hunter
 12. Vad är ditt mål denna fiskesäsongen ?
  Att fiska mer än vad jag gjorde förra året, tid på vattnet kommer ge mig PB.
 13. Vad förväntar du dig av ditt medlemskap i Team PILF ?
  Att gubbarna i team pilf tar väl hand om en oslipad trekrok som mig och lär mig allt dom kan!! 
   

Jag kan glädja framför allt mig själv men även ALLA andra att vi har en ny JUNIOR i teamet. att mantla detta blir inte lätt då den tidigare ”junioren” har teambästa på 15,74kg & hela 124cm. Ny lämnar jag personligen över trofén till den nya junioren och önskar han ett riktigt sketfiske och dessutom VARMT välkommen till Team PILF !!

P.S
Bästa citatet jag kan bjuda på när det gäller Frasse är :
Jag : Paprika drog just en på runt 8-9kg på Paprika Lures, hade du inte 7,8kg som PB ??
Frasse : Men för helv… han kan ju måla en träbänk och fånga fisk på……… ”mutter mutter”…..
Jag: Liggandens på golvet tokskrattande ringde jag Paprika och garvade i 2 minuter innan jag fick fram ett ord i telefonen 🙂
HAHAHAH Jag tror jag dör…..
Skitfiske där ute !

/Team PILF

2 reaktioner på ”Nästa man till rakning !”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *