Jiggar i löpmeter…. & mässa !

Blir det som vi vill så kan det med lite tur dyka upp en egentillverkad jigg i butiken. Vi återkommer med detta, det skall tilläggas att det inte är vi själva som gör den utan en fiskevän med tillhörande kompisgäng. Vad vi vet så har testfisket gått superbt, den är dessutom ruskigt snygg ! nästan så man vill ha den på väggen 🙂

Under tiden så är relaxarna nu på plats och G&C likaså, dessa levererar nu under vårfisket så passa på att fylla upp hinkarna/boxarna.

bild 3

I morgon är det dags för mässa, båtmässan hägrar åter igen. Nu skall det klämmas och kännas och memoreras för att komma hem och sprudla idéer. Sen är det bara att skruva/plasta/snickra på, förhoppningsvis fila till hur sakerna fungera ännu bättre än det gör idag i båtarna.

Sen viskas det om att det hänger lite vrålheta Paprika Lures på torkarhjulet !! Det börjar närma sig, snart hänger de i butiken 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *