Första för säsongen men ändå inte….

Den 2:a januari var jag och Paprika ute och drog gädda i Vassbotten (Vänern). Idag var jag ute själv på Göta Älv, men jag måste säga att detta kändes som säsongspremiär. Det gick väl sådär kan man enkelt utrycka sig, 6-7 timmar av trolling och spinnfiske. 1 gädda i båten blev resultatet och det runt 4 kg, inget att hänga i granen för en februari premiär.

Samtidigt under dagen så plingar telefonen sig het med 10+ fiskar i båtarna nere i Rügen och där satt jag 🙂

Nu skall man inte vara bitter, för ena dagen skumpar man runt och andra dagen har man fullt upp att releasa fiskar…. Men nu är säsongen igång från BÅT !!!!
Platypus var det som levererade, så klart !! Förra året var den vrålhet på vårfisket, får se om den lever upp till detta även i år. Trevlig wobbler är det i alla fall och gången passar köldstela vårgäddor.

Till helgen kanske armadan med PILF båtar kommer ut, återstår att se vilka som inte orkar hålla sig 😉

Sketfeske på er !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *