Våren rusar med ilfart

Oavsett vad man vill så rusar våren in, dessutom med ilfart. Graderna i vattnet tickar på som sekundvisaren känns det som mellan fiskepassen. Vi PILFARE är ihärdiga nu, dessutom är vi ganska många så passen duggar tätt.
Älven, Vänern och några små sjöar har fått sig lite fisketid. Där måste vi säga att antalsmässigt är Vänern bäst hittills men småsköarna har faktiskt gett störst fisk. Men nu denna helg och kanske, men bara kanske en vecka till sen kan leken vara här då kommer Vänern vara ett grymt ställe att fiska på. Rätt vik och rätt plats så kan de riktigt stora hittas 🙂

Själv får jag följa årets fiske via rapporter från och med nu, har varit ute ett gäng gånger med ok fiske sen Januari och det har varit riktigt skoj. Här om dagen blev jag pappa för andra gången så jag har en underbara vår framför mig och en lllååååånnnggg sommar ledighet 🙂

Mer kommer snart här på bloggen, nya beten ! Lite snygga egentillverkade tröjor, om vårresan m.m….

Sketfiske !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *