Film på gång, plus lite fiskerapport

Ja då har vi samlat ihop till en liten film igen, den är under klipp och redigering så ni får hålla tillgodo några dagar till.

Vi har även fiskat en del, inte jag perosnligen men många i teamet har kaskat runt och jagat pikes. Vi i Väst åtminstone vi (men har hört flera säga samma sak) har haft det riktigt trögt. Vädret dundrade in i full fart med värme och annat men sen avtog det lika snabbt. När tempen börjar närma sig 12 grader i ytan så börjar de vakna till. Igår körade vi ett pass med 9 pikes i båten med topp på 4,46 och en rejäl borre. Den vägde dock bara 0.76 men det var STOR ! Vi hade verkligen många kontakter på jerkfisket, massor av nyp och några meters drillningar som resulterade i tappad fisk. Men det var riktigt skoj att fiska igår…..
Gångarna innan har någon enstaka fisk kommit upp för alla i teamet men nu kanske det börjar vända, vi är ju på väg mot idealtemperaturen för pikesen (14 grader).

Vårresan som nästa blivit en sommarresa detta året börjar närma sig. Vi drar runt midsommar ungefär upp mot ack ”Värmland” du sköna igen, som jag sagt tidigare vi har svårt att släppa detta trevliga landskap 🙂
Vi börjar få lite kläm på detaljerna men MINST ett planeringsmöte till måste vi hinna med (är ju ”nästan” det roligaste på resan). Rapporterna från våran sjö gör inte bort kan man LUGNT säga så abstinensen är ENORM !

Till helgen drar några av oss på minitripp, Foxen och Östen kommer gästas…. Rapporter kommer där ifrån. Jag som fullkomligt ÄLSKAR Foxen som sjö, har haft mediokert fiske där men men, är inte alls avundsjuk !!! VILL FÖLJA MED !!!

Ett gäng till drar även denna helg till Anten och tävlar i Tajtlajns gäddtävling. Är första gången vi är representerade så vi håller tummarna för ett RIKTIGT SKITFISKE grabbs. Skall bli kul att få höra rapporterna där ifrån.

www.pikehunt.se är uppdaterad med vårbeställningen. Mike the Pike, Tommy the Trout Platypus och mycket att är nu på plats. Inom kort dyker även alla spön som vi väntat länge på, rykande efterfrågan har gjort att leveranserna är försenade ganska mycket. Westins Powershad och W3 Trolling skall bli extra kul att få kläm/känna på i verkliga fisket och inte bara i butiken. Ja det kan vara värt ett besök, vi har ju även gratis frakt över 500kr 🙂

Väl mött på vattnet och skitfiske på er !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *