Hysteriska förväntningar !

Ja då drar Team PILF återigen på resa, denna gången för första gången med 6 man i manskapet. Vi har gått från att vara 3 personer till nu vara 6st i teamet och även på resorna.

Förberedelserna är ostoppbara just för tillfället, ”newbiesarna” vet inte vad som väntar och vi andra slingrar runt hinkarna/väskorna i oändliga åttor. Det knyts tafsar, kikas på kartor, planeras, packas, inhandlas hemligheter som skall bli triumfkorten för att ta hem den stora pokalen. Förväntningarna är inte låga i detta stadie, men det kommer bli värre ! Efter de rapporter vi fått så väl från nyligen tillbaka till våren/hösten så kan man inte undgå att få upp förväntningarna. HUR skall en vanlig piker kunna hålla nere dem med t.ex : flera (odefinierbart antal) 10+ på förleksfisket. En 12,7, en 9+ och flera 8+ på ett par turer det senaste. Förra hösten drogs det på C&R tävling (enligt den info jag fått) på 40 båtar minst 1st 10+ per båt, bonanzan var total 🙂
Vi kommer denna gången hålla sjön för oss själva men det kommer komma rapporter under tiden, filmer, bilder ja ni vet hur vi i Team PILF brukar gå loss 🙂 Det vi inte håller hemligt är att vi är i de Värmländska skogarna och jaga pikes….

Gummi sägs vara melodin, men de inhemska säger att sjön faktiskt är idealsik för trolling. Vad kan passa Team PILF bättre 🙂 !!
Harcore trollers from West, vi kör ända in i kaklet. Nu skall gummikastarna få se på andra bullar, fast det måste väl erkännas att det kommer dängas en del också. Vi har ju på något outgrundligt sätt fått upp ögonen på detta fiske också ! hur är det möjligt ? det känns som att svära i kyrkan 🙂

Vi dundrar vidare på vägarna och sjöarna !
Ha en bra dag och riktigt skitfiske alla vänner där ute…….

/ Team PILF  (”old” junior)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *