Första teamet – Dreamteam Öresjö

Första teamet ut som kommer medverka på Stekarns Stölpe (Piker träff) är Dreamteam Öresjö. Vi kommer här på sidan att intervjua teamen som skall medverka för att alla skall få krypa lite mera in under skinnet innan vi träffas fram i vår 🙂

P.S
Stekarna Stölpe är ett träff/tävling som vi anordnar själva genom att bjuda in deltagare för att inte ta oss vatten över huvudet och sondera marknaden inför något mera seriöst framöver.

1.
Tjena grabbarna i Öresjö Dreamteam. Ni kommer medverka i Stekarns Stölpe, vad har ni för förväntningar på det träffen/tävlingen ?
Vi förväntar oss en riktigt trevlig dag tillsammans med likasinnade. Och förhoppningar finns att se en och annan gädda

2.
Ni har länge skapat filmer och delat mer er av ute i etern, vad fick er att börja just med film ?
Det började med att vi gjorde en kortare film om en 3 – dagars satsning på Öresjö. Brände ut den på skiva och visade familjen. Vi fick mersmak av         filmandet och fortsatte filma kommande turer tills vi hade en massa material vi inte visste hur vi skulle använda. Fredrik kläckte idéen att vi kunde dela upp det i kortare avsnitt och sen var det igång.

3.
Vart och hur kom teamnamnet till ?
På telefon när vi bestämt oss att prova lägga upp några avsnitt på Youtube. Vi behövde ett kanalnamn och dreamteam ploppade upp rätt fort då vi ofta tjöta om att vi va ett dreamteam.

4.
Ni i dreamteam ingår i grossisten Wigglers testteam, hur har det påverkat ert fiske och även inställningen till fisket ?
Inställningen är den samma. Fisket bedrivs på samma sätt men med större chans att utvecklas då vi får tillgång till att testa spännande utrustning.

5.
Kan ni inte beskriva ert roligaste tillfälle ute på sjön kort kort….
Oj! Vi har haft många fina och roliga stunder på vattnet ihop. Men högt på listan ligger våran fisketur som gav oss båda PB. Åskan hängde i luften hela dagen och tvingade oss i land flera ggr men tillslut kom 2 fina fiskar upp och dagen slutade i lycka.

Joakim Karvonen
joakim karvonen

Fredrik Nicklasson
fredrik niklasson

 

Varmt välkomna till Stekarns Stölpe !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *