Team nr 2 inför intervju – Team Gurka

Så kommer här då team nr 2 till vår lilla träff. Detta är kanske det team som lägger mest tid på vattnet av oss alla så här finns det lite att se upp med ni andra som kommer medverka. De har garanterat flera ESS i rockärmen som vi får se upp med 😉

1.
Då var det dags för Team Gurka att träda in i Stekarns Stölpe. Hur kom team Gurka till ? och då menar jag inte namnet.
Daniel träffade Kristoffers syster men fick nöja sig med hennes storebror. Sen eskalerade det hela bara. Både den manliga vänskapen och kärleken (ej sexuellt) samt fisket med gemensamt båtköp m.m.

2.
Hur mycket betyder fisket för er ? å utveckla gärna svaret lite ?
Ca 2000 mail per år (på arvbetstid) . Är man fiskegalning så är man. Ett beroende som bara verkar bli värre år för år. Men ett relativt hälsosamt beroende i sammanhanget tror vi. Vardagen försöker anpassas efter fisket och inte tvärtom. Så fisket har en stor plats i våra liv.

3.
Hur är tonerna en dag i båten när Team Gurka är på sjön ?
Mkt gnäll om att vi valde fel plats för dagen (om det inte går att skylla på vädret). En hård men hjärtlig ton genomsyrar turerna. Blir en del diskussion kring plats och metod vilket förmodligen i slutändan leder till att vi blir effektiva samt flexibla. Ett exempel är när Daniel en tur efter många om och men lyckades övertyga Kristoffer om att byta till trolling ett trögt spinnpass. Plötsligt började det hugga det överallt och det kunde blivit flera 10+ i båten den dagen.

4.
Team Gurka andas en aning tävlingsinstinkt, vart kommer det ifrån ?
Jobbiga ungdomsår tillsammans med Team Peanuts för Daniels del. Kristoffer som kom in i bilden lite senare är även han en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna så det är alltid någon form av tävling när man är ute. Lite prestige måste vara med i bilden men man får inte glömma bort att njuta av turen heller.

5.
Om ni får välja 1st drag att ta med på en dagsutflykt, vilket blir det då ? ett svar per person.
Daniel: 4play
Kristoffer: Utö

Kristoffer Karlsson
kristoffer karlsson

Daniel Johansson
Daniel Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *