Team Peanuts – Ska de knäcka gurkorna ?

Så kommer då nästa team som också är från Uddevalla. Kan detta bli en grym intern fight i Stekarns Stölpe tro, svaren ämnar ju att inge lite hopp om batalj utöver det vanliga 🙂

Läs och njut !!!

1.
Team Peanuts verkar ligga i hård batalj om stora fiskar och PB´s med Team Gurka. Vad kommer sig denna hårda men hjärtliga fajt ?
Team peanuts består ju av gamla tävlingspimplare o metare. Tävlandet har alltid legat oss varmt om hjärtat och vi har även lyckats leda in gurkorna på denna väg. Dock har ju gurkorna predatorer som specialite så vi jagar dem jämt o ständigt i hopp om att slå deras pbn som är något bättre än våra. Då de vägrar jämföra våra pbn på andra arter än gädda gös o abborre så blir det lite hetskt emellanåt.

2.
Ny båt har precis införskaffats, varför valdes just en Tracker V16 Guide och inte annan modell och även annat märke ?
Min ( mr hanky) tracker v16 laker sin modellen heter skaffades för att jag fick för lite fisketid på sjöarna då många medlemmar skaffat släktkalas o barnafödande som nya hobbies. Valet föll nog på mycke båt för pengarna o utformningen som gör den till en mångsidig båt. Gillar ju allt fiske o båten passar bra till gäddtrolling på vänern, vertikalfisket på Gös. Och sen har jag alltid haft en förkärlek till amerikanska bassbåtar. Komforten o smidigheten slår många märken o modeller på marknaden. Vi har verkligen blivit ett par och sen i juli förra året har vi nog gjort 50 turer tillsammans.

3.
Hur ser en favoritfiske dag ut, beskriv lite omständigheter, platser m.m…
En bra fiskedag är hela teamet samlat o vi tävlar såklart mot gurkorna. En spinntur på vänern i stilla väder på våren är nog favoriten. Samt att hela tiden störa gurkorna så mycket som möjligt, då de väldigt lätt tappar fokus med våra hyss. En gurkas psyke tål inte mycket om man hittar rätt metod för dagen att störa dom,de är väldigt känsliga för oljud..Att vi sen spöar dem o kan nämna det för dem i parti o minut gör dagen komplett.

4.
Vad är nästa stora satsning som Team Peanuts har på gång ?
Då Petter o Morgan mina två teammedlemmar har skaffat ungar är planering lite svårt. Men det här året skall vi ta gurkornas pb på gädda en över 12,8 kg. Inte lätt men trackern kommer leda oss in i mål.

5.
Om ni måste välja 1 destination och 1 bete och en utrustning, vad blir valen då ?
Destinationen blir tyska Rügen o även om stora jiggbeten är i ropet där nere. Kör jag min Buster jerk i ge fan i våra vatten färgen. Använder såklart Westin W6 spöt o nöter i en vecka o slår gäddproffsen på fingrarna.

Henke Martinsson
henke martinsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *