Team BallerinaPikers – Kan de fiska gädda ??

Dessa grabbar drog i höstas till med en 7:e plats i Gädd-SM. Nu skall vi få tampas med dem på Stekarns Stölpe….. Läs och njut av deras kaos, eller skall man säga ordnade pannben ? Underbara gubbar 🙂

1.
Team BallerinaPikers, förklara detta teamnamn grundligt.
Haha, Andreas det är ju du som har kommit på ballerina?…så jag döpte lagnamnet efter kaptenens smeknamn….
Mr singoalla!! (Han har helt fel i detta svaret, det finns videobevis på att det inte är jag som är boven till deras namn!)

2.
Några av er om inte alla var med i SM och tog en 7:e plats 2014. Summera SM för oss.
Vi är precis samma lag som i SM. Vi bestämde oss efter tävlingen i Anten(pikechallenge) att vi ville tävla igen. Så vi ställde in siktet på SM – kvalet i mjörn, Eftersom även finalen skulle gå av stapeln där så tänkte vi att det blir perfekt. Vi hade nästan aldrig fiskat i Mjörn och kände till den mycket lite, så därför tog vi kvalet som en rolig grej bara och lärde oss känna sjön. Av röster man hört tidigare, så sägs det att Mjörn skulle vara en trög sjö (Det bekräftades även av min mamma.. som har 0 erfarenhet av fiske). När vi klarat av kvalet med NÖD och näppe, så kände vi att. Om man kan placera sig bra någonstans så är det i Mjörn. 5 godkända fiskar skulle kunna ge oss en hyffsad placering. Finalen gick igång och vi hittade ett ställe som höll fisk, vi var där hela dagen och visste med oss sen tidigare att i Mjön får man LETA om man ska så hitta en 30 cm snipa. 5 godkända fiskar bärgades efter halva dagen och 7 placeringen var spikad. Endast 40 team av 100 fick fisk. och 60 team nollade…Mjörn kan knäcka många hårda pannben!

3.
För ett oslipat öga så ser man ett smått kaos surra förbi när ni anländer till vattnet, är det så eller är det en täckmantel ?
Det kanske kan ses som ett smått kaos.. men som de gamla lärde har lärt oss.. du behöver inte ha ordning i betesboxen om du har ordning bakom pannbenet!

4.
Beskriv ett av ert roligaste tillfällen i båten, fördjupa er gärna.
Vid trollingpass kl 4 på morgonen, Johan får bottennapp, spöhållaren går av och hoppar efter utan att tänka,, smått panik men jäklar vad roligt det var.

5.
Vad tror du man kan förvänta sig av fisket den 11:e ?
Hoppas på ett riktigt härligt vårfiske där gäddan finns tillgänglig på 3 metarn och så långt ifrån alla trollare som möjligt!! Fisket kommer bli väldigt intressant och jag tror att det är den perfekta årstiden för att blanda alla stilar.. spinn, troll..osv. DET SKA BLI SKÖJJ!! 😉

Jimmi Johansson
20130509_7,54kg(GÄDDFJÖS)

Johan Fransson (Mr Ballerina)
IMG_2250

Axel
axel piker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *