Resultatet och annat skoj från gäddträffen !

Hej hopp vad tiden går, helt otroligt att det nästan är 1 vecka sedan Stekarns Stölpe var. En fantastiskt rolig dag på sjön med lika fantastiskt underbara likasinnade gäddfiskare.

Jag skall börja med att skriva ut resultat listan, sen skall jag försöka skriva lite om dagen.
2st priser hade vi, längsta gäddan och den sammanlagda längden av de 5 längsta per båt.

Längsta fiske var 104cm och fångades av Petter Garvars (Team Peanuts)
1. Team Peanuts (Uddevalla)
464cm – 11 fiskar

2. Team Helan & Halvan (Göteborg)
301cm – 4 fiskar

3. Team Gurka (Uddevalla)
296cm – 4 fiskar

4. Dreamteam Öresjö (Trollhättan)
255cm – 3 fiskar

5. Team BallerinaPikers (Trollhättan/Helsingborg)
231cm – 3 fiskar

6. Team 72 (Borås/London)
196cm – 2 fiskar

7. Team Le Chéf (Trollhättan/Vänersborg)
136cm – 2 fiskar

Det började med en idé och avslutades med något riktigt skoj som kommer att göras om !
Vi rullande in på rampen runt 06:00 och 1 båt var redan på plats. Team Helan & Halvan var uppe i ottan 🙂 Båtar rullade in och packades fulla med prylar. I lemmeltåg drog vi ut mot vår ”hemliga ö”. 2 båtar anslöt från annat håll och vi samlades upp för ett ”kaptensmöte” där alla skulle medverka.
Lite kort om området, kartor och måttbrädor delades ut.
Alla var riktigt sugna på att ge sig ut så vi var inte långvariga på ön. Det började med en gång, vi hann inte ut innan första fisken var rapporterad och direkt efter kom nästa osv…. Fram tills lunch var det riktigt bra fiske för många, alla hade fått fisk om än bara 1 🙂 Lunchen intogs på ön igen och lagades live i en murricka. Det verkade vara uppskattat då vi hade köpt lite extra mat och det var inte kvar en smula när vi var klara 🙂
Eftermiddagen började med en utmaning, vinden hade gått emot allt vad meterologerna sagt och drog i gång i nordanvind. Lite skumpigt var det en stund men sen mojnade det ganska bra och det blev en riktigt go eftermiddag. Rapporteringen i tävlingsmomentet rapporterades ”live” alltså direkt när fisk fångades i en gemensam WhatsApp grupp, så alla visste när de andra fick fisk. Efter lunch gick det över till individuella grupper per båt och allt blev lite mer spännande. 18:00 var det avslut och 18:15 var det samling på ön för prisutdelning och lite snack…

Vi gratulerar Team Peanuts representerade av Henke Martinsson & Petter Garvars till ett riktigt bra fiske och som vinnare av Stekarns Stölpe 2015 !

Skitfiske där ute…..

/Team PILF

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *