Vi drar på resa mot SuperSize gäddor

Då var det dags för oss i Team PILF att åter igen dra på tur. Vi har ju tradition att dra på ”resa” 2 gånger per år, en vårresa och en höst. Vi har fram tills nu varit i planerings”mode”. Allt är bokat och klart och nu återstår bara den efter längtade väntan ! och kanske lite individuella förberedelser… Vi kommer denna resa bli alla 6 om inget oförutsett händer. Senaste resa i våras var vi i Vättern och snurrade, 5 av oss medverkade då så nu är det tillbaka till FULLT manskap 🙂

Vi kommer att hamna återigen i vårt stora innahav, vi vet att SuperSize gäddorna är många och enorma där, vi har bevis 🙂
3 dagar ute på böljan i slutet av Oktober kommer att bli fantastiskt spännande. Vi kommer inte vara i närheten av hemmaplan vilket är i södra änden utan vi tar oss vidare. Torsö (Mariestad) har vi ju varit vid, Tösse (Åmål) har vi också varit vid men vi snurrar vidare. Plats återkommer vi till 🙂

Frågan är vad som kommer gälla ?
Trolling pelagiskt, spinn över grynnor, spinn pelagiskt över betesfisk, trolling på kanter, jerkfiske…….

Tävlingen som vi har internt har de senaste resorna ökat snittvikten ordentligt (med undantaget/snetrampet förr hösten på ca 4kg). Undrar om vi kan hålla i snittet och glida över 10+ efter denna resa ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *