Love boat challange !!

Claes ! den eminenta Team PILF medlemmen kör på lördag sin återkommande utomordentligt trevliga grillkväll inkl fisketävling. Vi fiskar i team i båtar där det finns 2 tävlingsmoment, 1. där man vinner på störst fisk (tyngd) och 2. där tyngden plussas för de störts fiskarna i båten.
Som försvarare av titeln så börjar jag nu inse att det finns ett par favvoriter till att ta över jobbet som tronsittare. Johan ”Ballttteerriiinnnaaaa Fffrräääännzzziisssss” Fransson som numera huserar i tävlingsvattnet året om är för mig den som jag skall ge bananer till innan tävlingen ! Han vet vart fisken står vecka till vecka och vi andra som knappt vart i vattnet denna säsong ligger i lä här….. Värdfamiljen är icke att förglömma heller, Jenny som ÄR en storfiskmagnet går aldrig att räkna bort, Hugo som är en sjuhejdrandes gäddfiskare med helt outräkernliga färgkombos och annat fräckt blir verkligen att se upp med. Så har vi Claes som utan att förvarna bara drar till med monsterfiskar mellan varven. Dessa tre kan ju vattnet mer än någon annan så klart, vi får helt enkelt ge dem ett klase bananer också 🙂

Love Boat nr 1 (MB & Helené) är borträknade, de har redan tagit sin kvot av stor fisk i år så så är det med det !!!
Love Baot nr 2 (Underteckand och Paprika) har ju sin jinxning av storfisk att brottas mot. Mycket fisk kan vi få men aldrig stort när vi sitter i samma båt tillsammans…….
Psycopiker on ACID (Frank och Ballteriinnnaa) är konstant farliga undrar dock hur det kommer gå som team ??
Flintstones (Bart, Wilma & Bambam) Kommer de lägga sig för att visa sin ödmjukhet till gästerna eller ??

Lördag smäller det, who survives will know 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *