We are the champions….

Så var love boat challenge över för denna gången, nästa år är det 5 års jubileum.

BananaRama eller ”Love boat 2” som vi också kallades tog hem totalsegern och den individuella segern. Patric ”Paprika Lures” Johansson stod med största fisken efter avklarad tid. Jag fick möjligheten att guida upp vinsten till honom, med den firren tog vi även hem båttävlingen och därmed årets grand slam var klar ! Underbart med tanke på att rävspelet och det näst intill förbjudna tricket med bananer i båten kom som ett brev på posten… MEN Karma is a bitch…… Psycopikers on ACID fick äta grus och bita i den sure!

Kvällen är obeskrivlig, den måste upplevas för att återskapa…. hade ont i ansiktet flera dagar efter! så roligt hade vi. Skratt musklerna fick sig ett rejält träningspass. Man kan lugnt konstatera att vi inte bara kan ha kul på vattnet i Team PILF (inkl respektive).

Tack Claes, Jenny och Hugo för ett grymt arrangemang !

Hörde jag en MINTUSKÅL ???!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *