Gone pikeing !!

Fick iväg, å det snabbt 🙂
Sjukt sugna, 6 personer som knappt vet in eller ut…. det packas som ALDRIG förr !
Kan vi slå vårresan ? Hur svart kan det va…. en riktigt trött Vättern med 3 fiskar på 3 hela dagar. De fanns där, vi såg dem, de högg inte, vi knäckte inte koden, vi var vid rätt plats vid fel tillfälle.

Nu nya tag, ny sjö, nya förväntningar. Efter en sommar som vi aldrig kunnat förutspå, helt galen. Stora fiskar på löpande band och grymma fighter… det är ju inte lätt att hålla nere visionerna. Inte mindre efter vad vi hört om vattnet, vi ska snart FISKA 🙂
Normalt sett åker vi 3 båtar, planerar ihjäl oss (vilket är sjukt roligt), skruvar upp varandra och köper hemliga prylar som vi stoltserar med kvällen innan. Under 3 dagar tävlar vi om vem som tar största fisken och har sjukt roligt tillsammans. Nu har vi hottat till det ORDENTLIGT !
Normala tävlingen är som vanligt huvudfokus, vi har dock 2 moment till. Först ut är vår egen Bait Bash 2015 (lånat från Sun City), där skapelsen premieras efter att en 1 mans jury avgjort vem som vunnit, tillägg är att vi vinner pris även för den som gissar närmast vikten på sin störta fisk på betet vi byggt under helgen fiske (Vilket betyder att vi måste tro på betet vi bygger/skapar). PLUS vi har även lagt en peng på den person vi tror vinner resan (får inte vara på oss själva) där vinnaren också då tar hem potten.

MB den mesta mästaren, skall han ta hem det igen ? Mannen med fler fisketimmar än jag sover per år…. (är småbarns pappa). 5:e höstresan blir det i så fall, ruskigt vass och tar fram det lilla extra ganska prick när det behövs.

Frank som kommer med priset från senaste resan, den eviga tvåan… brukar bli omsprungen de sista timmarna men som ni hör HAN är ALLTID med i fighten. Undrar om nerverna håller denna gången…?

Paprika mannen med näst mest fisketid i VÄRLDEN strax efter MB 🙂 Betesbyggare, vinner inte han Bait Bash 2015 så………………………………
I år har det kokat om hans spön, firre på firre synar båten och håller den formen i sig så kan vi andra stanna i stugan PUNKT SLUT.

Småbarnspappan, mer sugen än Mr Hefner him self på gäddfiske. På ren eufori kommer jag jaga alla STENHÅRT !

Claes the Love Boat Challange man.. Känns som en av de hetaste till hösten resa! Kommer han att få ut det på ”planen” eller……… skall man gå på hans idrottskarriär tillika förmåga att vara bäst när det gäller så ligger vi andra dåligt till.

BBaalllttteerriinnnnaaaa ”den eviga junioren”, som sliter på ute på vattnen. När skall det smälla? är det nu? Karmakontot är förmodligen så överfullt att det ger negativitet…. sjukt mycket timmar. Sjukt vassa ideér och teorier, förmågan att läsa vattnen är grym. Lossnar det så kommer det lossna ordentligt och lite där till…..

Nu skall vi suga lite på karamellen, vi drar snart !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *