Gone Pikeing – Paprika Lures version !

Så här timmarna före en av årets höjdpunkter så är vänskapen i Team PILF satt på prov. Det tjatas och gnabbas på vår WhatsUp chatt hela tiden.
Vem ska ta hem segern i år på vår höst resa.
Denna resa går till Sveriges största sjö och dess gröna skönheter, vi hoppas på att några fina PB:n kommer att slås och en strid om äran in på målsnöret som faller på söndag klockan 15:00.
Att dom som har varit med under några år (och har några inteckningar i vårat otroligt snygga vandrings pris) tror sig kunna få bära äran under vinter halvåret och kunna titulera sig mästare, det finns det några mycket sugna pikers i en båt som vill sätta käppar i hjulen för.
Det är dags för ett nytt namn på plattan nu.
Frasse, har legat på träningsläger och tränat tålamod och pannbens fiske hela sommaren i en av traktens mest givande sjöar för just detta ändamål och kommer laddad upptilltänderna inför denna uppgift att få sitt namn på en liten mässingbit att sätt på plattan.
Claes, har lika framgångsrikt trollat sönder denna sjö och kommer att var livsfarlig på djupkanterna. Denna mannen är våran joker i jakt på trofén.
Frank, har mest jagat gäddhäng i barerna i Trollhättan med omnejd den senaste tiden och tror att han kan leva på gamla meriter, synd för han har några giftiga nymålade saker i sin beteshink som inte går av för hackor.
Magnus, har fått lite mer rutin med sin nya super gäddfiske båt och alla tekniska prylar som finns på den och kommer förmodligen att vara den som är största hotet om en ny inteckning. Men även han kommer att få slita sitt hår för att hänga med segraren i årets upplaga.
Andreas, har lättat på lädret igen och har nog knappast fått bort prislappar från alla nya grejorna som han tror ska hjälpa honom till segern. Ja den gubben och alla hans kontakter om tips o trix hur man tar ett nytt monster skulle ruinera en vanlig arbetare på nolltid.
Patric, har smitt planer i sin verkstad och fått ihop lite nya färg kombinationer och nya lösningar som han tror ska kunna locka något extra stort att sluka hans beten. Med senaste segern i färskt minna av Love Boat Challange, så tror han att han kommer att sopa banan med resten av Teamet.

Men trots alla hårda ord, så kommer det som vanligt att bli ett otroligt roligt fiske äventyr som det brukar bli med dessa gubbar. Ja och om det blir något nytt namn på vår trofé’ det återstår att se. Fortsättning följer…..

Skit fiske på er alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *