Edge Dynamic Powercast-T

Måste bara skriva några rader om detta fantastiska spö. Har länge länge funderat på spö och verkligen inte bara köpt något som såg bra ut. Ringt runt och läst många recensioner och till slut lyckats att hitta något som ”kändes” rätt. Var länge inte på St Croix av någon modell men många lyckades överyga mig att påkigheten på deras klingor inte skulle ge mig det jag sökte.

Har nu ett tag fiskat med ett Edge och är mer än nöjd, riktigt skönt och ger en känsla av kvalite rakt igenom. Lätt att hantera, klarar att kast beten ok om man vill det. Jag trollar ju till 98% och där kommer det till sin rätt enligt mig. Fantastiskt skön action i det när det smäller på….. Har nu 2 exakt likadana spön i arsenalen och det är en fröjd !

Kan inte mer än att gratulera alla som valt dem och de som funderar så kommer detta spö inte göra er besvikna !
Fråga mig gärna om ni har funderingar…….


Bilden är lånad av Kinetic Fishing

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *